Karriere

<

Karriere hos Innofactor

Fælleskab, faglighed og forskellighed

Mange siger det, men sker det i virkeligheden? Hos os gør det!
Vi samarbejder, hjælper og udfordrer hinanden … og så har vi det sjovt, mens vi gør det.

Vores fællesskab, faglighed og forskellighed er vores styrke og sammen danner vi Innofactors Dream Team, klar til at møde markedets krav til innovative og avancerede virksomhedsløsninger.

Vi  støtter medarbejderne i at udvikle deres kompetencer, hvilket betyder masser af interne og eksterne tilbud om efteruddannelse.

Innofactor Academy er Innofactors interne uddannelsesakademi, hvor medarbejdere på tværs af landegrænser, mødes og udvikles. Derudover samles vi jævnligt til ”geek nights”, hvor vi på tværs af teams, faglighed og roller, videndeler og udvikles.

Vores hovedformål er at give både organisationer og individer muligheden for at gøre en forskel i den digitale verden. Tempoet er højt, udfordringerne er store, mulighederne er uendelige – vores arbejdsdag er alt andet end kedelig.

Arbejdsmiljøet er kreativt og dynamisk, vi tror på tillid frem for kontrol, derfor er vi fleksible og har respekt for familie og fritid. Til gengæld forventer vi, at du udviser initiativ og tager ansvar, da det er vigtigt, at vi som medarbejdere og kolleger får en god balance mellem arbejde og privatliv.

Hvad siger medarbejderne?