Hvem er vi

<

Hvem er vi

Innofactor har siden 2000 fokuseret bredt på alle Microsoft teknologi områder og er i dag måske Nordens mest specialiserede Microsoft konsulentvirksomhed. Vores primære fokus ligger i at støtte organisationer i deres digitale transformations rejse igennem rådgivning og implementering af Microsoft teknologi løsninger.

Vi hjælper virksomhederne med at forstå, hvordan man anvender ekspotentiel teknologi til at transformere deres forretning, så de også er konkurrencedygtige fremadrettet og ikke bliver overhalet af dem, som netop forstår denne øvelse.

Det er vigtigt og have for øje, hvordan man forholder sig til Cloud teknologi, og hvordan den kan og skal anvendes, samt hvordan man udvikler sin forretning ved f.eks. anvendelse Advanced Analytics, DevOps, IoT og Mixed Reality, som alle er kerne teknologiområder for os.

Innofactor A/S er et 100 % ejet datterselskab i den finske Innofactor koncern, der med en vækst på mere end 50 procent i gennemsnit i de seneste seks år er den hurtigst voksende IT-virksomhed, noteret på den finske NASDAQ børs i Helsinki.

Innofactor Puzzles

Microsoft Partnership recognitions

2017

Microsoft Azure Partner of the Year

2016

Microsoft Azure Partner of the Year

2015

Mobility Solution Partner of the Year

Transform the Datacenter Partner of the Year

Microsoft Azure Partner of the Year

Alle børn har ret til en god og tryg opvækst

Red Barnet yder nødhjælp og forebygger katastrofer. De bekæmper vold, overgreb og mobning. Red Barnet arbejder i lande, hvor katastrofer, krige og sult truer børns liv. De underviser børn i, hvordan de kan forebygge og mindske en katastrofes omfang. De rykker ud med mad, vand og medicin, når en katastrofe eller konflikt rammer. De opretter sundhedsklinikker og børnevenlige områder og sikrer, at børn kommer hurtigt i skole igen. I Danmark forebygger og bekæmper de mobning i danske skoler, institutioner, sportsklubber og på nettet. De arbejder for at stoppe alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. De hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

Innofactor støtter Red Barnet og bidrager til, at de kan bruge deres overskud, tid og ressourcer, hvor det er allermest nødvendigt.

 Innofactors medarbejdere støtter op om Red Barnets hjælpeaktiviteter ved at øse ud af deres faglige viden.

 I fælleskab gør vi en forskel – der bidrager til at flere børn i både Danmark og i udlandet får en tryggere opvækst.

redbarnet-logo