De rette løsninger og services til virksomheden

Innofactor tilbyder en lang række løsninger fra Microsoft økosystemet, som tilfører stor værdi til kundens forretning og forretningsprocesser samt forbedrer konkurrencedygtigheden. Innofactor leverer egne produkter og services, som udelukkende bygger på Microsofts velkendte platforme som SharePoint, Power BI, Dynamics CRM, Dynamics ERP, Project, SQL Server, Office 365 og Microsoft Azure.

Client Security

Vi tror, at alle ønsker at være så produktive som muligt, og det er utilsigtet adfærd når man anvender værktøjer, som muligvis hæver produktiviteten, men samtidigt åbner et ubevist sikkerhedshul.

DevOps

Vi tror, at evnen til at kunne arbejde ud fra en DevOps arbejdsmetode kommer til at blive afgørende for enhver organisation, der har en ambition om, at deres forretning vækster fremadrettet.

Azure

Azure er en enorm tjeneste, som kan gøre utrolige ting for de fleste organisationer. Azure skal tænkes som en værktøjskasse, der kan være en vital del af deres digitale transformationsrejse.

Enterprise Data Warehouse (BI)

Det klassiske Enterprise DataWarehouse (EDW) har fuld governance fra datakilder til rapporter. Her opbygges med næsten 100% nøjagtighed data i en kvalitet, der kun giver én version af sandheden.

Office 365

Innofactors model for værdiskabelse med O365 bruger virksomhedens businesscases som drivere til, at skabe et overblik over mulighederne med O365 og definere, hvilke elementer, der er kritiske for at skabe en succes med O365 for organisationen

Analytics / Machine Learning

Machine Learning (ML) er det seneste ’buzzword’ inden for en række begreber, som dækker over stort set det samme, nemlig data mining, artificial intelligence, deep learning, mønstergenkendelse og statistisk prædiktiv analyse.