De rette services til jeres virksomhed

Innofactor leverer egne produkter og services, som udelukkende bygger på Microsofts velkendte platforme som SharePoint, Power BI, Dynamics CRM, Dynamics ERP, Project, SQL Server, Office 365 og Microsoft Azure.

Modern Workplace

Modern Desktop

Skab den moderne og sikre brugeroplevelse ved at anvende Windows 10 og Office 365 ProPlus i din organisation.

Collaboration / SharePoint

Hos Innofactor fokuser vi 100% på Microsoft teknologi – vi kan hjælpe jer med at få det fulde udbytte og succes med Office365-suiten.

Mobility + Security

Berig jeres ansatte med værktøjer og metoder fra EM+S suiten, som hæver samarbejdsmulighederne og produktiviteten, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Application & Infrastructure

Cloud Infrastructure & Management

Azure – værktøjskassen til jeres digitale transformationsrejse. Få indsigt i hvordan Azure kan hjælpe jeres organisation bedst muligt.

Application Innovation

Omdan eller udvikle applikationer til at imødekomme morgendagens forretningsmæssig behov og forventninger.

Next Reality

Virtual reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR) er teknologier som gør det muligt for mennesker at interagere med et computer-simuleret objekter eller miljøer.

Data & AI

Enterprise Data Warehouse (BI)

Det klassiske Enterprise Data Warehouse har fuld governance fra datakilder til rapporter. Her opbygges med næsten 100% nøjagtighed data i høj kvalitet.

Analytics / Machine Learning

Machine Learning dækker over stort set det samme, nemlig data mining, AI, deep learning, mønstergenkendelse og statistisk prædiktiv analyse.

IoT

IoT er et samlet koncept, hvor en række enheder opsamler en række data, som sendes til en fælles hub. Få kickstartet jeres IoT-projekt med os.