Application Innovation

<

Application Innovation

Evnen til at kunne omdanne og/eller udvikle bedre og smartere applikationer kommer til at have en stor betydning for de fleste organisationers konkurrenceevne. Der findes i dag en masse ny teknologi og metoder til rådighed, som kraftigt kan øge ens udviklings og opdaterings hastighed på applikationer. Det handler ikke kun om at komme først til marked med den bedste applikation, det er mindst ligeså vigtigt og holde den konkurrencedygtig fremadrettet.

Proces Innovation

Hvordan leverer du forretningsværdi gennem fleksibel og effektiv drift? I de bedste verdener møder vi organisationer, der har deres fokus på i morgen, mens de også fokuserer på, at forbedre status quo.

Applikations transformation

Opretholdelse af din applikationsplatform kan være en udfordring. Vi bevæger os i højere tempo i dag. Din tid til marked for nye applikationer skal fremskyndes, og du skal prioritere frigivelsescyklussen og være sikker på, at koden er god. Tålmodighed er ikke længere en værdifuld egenskab.

DevOps

DevOps er en kultur og en arbejdsmetode. Der indgår naturligvis teknologi i DevOps løsninger, men det er først og fremmest en organisationsændring og derfor er ledelsens forståelse nødvendig for, at ændringen til DevOps skal kunne gennemføres helhjertet.

Vi tror, at evnen til at kunne arbejde ud fra en DevOps arbejdsmetode kommer til at blive afgørende for enhver organisation, der har en ambition om, at deres forretning vækster fremadrettet.

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os og få booket et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!

Philip Meyendorff

Director, Marketing Business Development
philip.meyendorff@innofactor.com
+45 53 82 83 83