Azure

<

Azure

Azure er en enorm tjeneste, som kan gøre utrolige ting for de fleste organisationer. Azure skal tænkes som en værktøjskasse, der kan blive en vital del af jeres digitale transformationsrejse. Det kræver meget indsigt og viden om Azure og den tilsigtede organisation for at kunne bedømme, hvilke Azure værktøjer/services, der giver mest værdi, hvorfor de skal bruges, samt hvordan og hvornår.

Azure rummer utrolig mange tekniske muligheder, men vi har først og fremmest fokus på forretningen og det organisationen ønsker at opnå, før vi anbefaler en given Azure service/løsning. Azure er delt op i tre tekniske områder – SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service) og Iaas (Infrastructure as a Service). Alle tre områder kan komme i spil i en given løsning, det hele kommer an på, hvad man ønsker at opnå. Nedennævnt er nogle af de områder vi oftest kommer ind på, når vi hjælper vores kunder.

Platform optimering

Når applikationer omdannes, skal din platform også omdannes, for at understøtte dem. Dine medarbejdere anmoder om en moderne arbejdsplads, der arbejder fra alle enheder, overalt. Er du parat til at tilbyde dem, hvad de har brug for? Hvad sker der, hvis du ikke gør det? Sørg for, at din platform opretholder og støtter dine forretningsstrategiske mål i både fleksibilitet, omkostninger og kapabiliteter.

Teknologier

Azure, Azure stack, Azure Pack, PaaS, IaaS , SaaS, IoT Hub, Chef Etc

Business Insights

I dag har du flere data, end du er i stand til at behandle på den måde du plejede. Du har data om dine kunder, om markedet og om dine interne processer. Hvilke data vil give din organisation størst mulig værdi? Predictive og kognitive analyser giver dig data lige ved hånden og mulighed for at træffe hurtige og velinformerede beslutninger. Brug det, og sørg for, at din virksomhed kan bevæge sig i det ønskede tempo.

Teknologier

Machine Learning, PowerBI, SQL DB & warehouse, Stream Analytics, Cortana Intelligence Suite.

Applikations transformation

Opretholdelse af din applikationsplatform kan være en udfordring. Vi bevæger os i højere tempo i dag. Din tid til marked for nye applikationer skal fremskyndes, og du skal prioritere frigivelsescyklussen og være sikker på, at koden er god. Tålmodighed er ikke længere en værdifuld egenskab.

Teknologier

Application Lifecycle Management, DevOps, VSTS, Github

Proces Innovation

Hvordan leverer du forretningsværdi gennem fleksibel og effektiv drift? I de bedste verdener møder vi organisationer, der har deres fokus på i morgen, mens de også fokuserer på, at forbedre status quo.

Teknologier

ITSM, ITOM, DevOps

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os og få booket et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!