Cloud Infrastructure & Management

<

Cloud Infrastructure & Management

Azure er en enorm tjeneste, som kan gøre utrolige ting for de fleste organisationer. Azure skal tænkes som en værktøjskasse, der kan blive en vital del af jeres digitale transformationsrejse. Det kræver meget indsigt og viden om Azure og den tilsigtede organisation for at kunne bedømme, hvilke Azure værktøjer/services, der giver mest værdi, hvorfor de skal bruges, samt hvordan og hvornår.

Azure rummer utrolig mange tekniske muligheder, men vi har først og fremmest fokus på forretningen og det organisationen ønsker at opnå, før vi anbefaler en given Azure service/løsning. Azure er delt op i tre tekniske områder – SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service) og Iaas (Infrastructure as a Service). Alle tre områder kan komme i spil i en given løsning, det hele kommer an på, hvad man ønsker at opnå. Nedennævnt er nogle af de områder vi oftest kommer ind på, når vi hjælper vores kunder.

Platform optimering

Når applikationer omdannes, skal din platform også omdannes, for at understøtte dem. Dine medarbejdere anmoder om en moderne arbejdsplads, der arbejder fra alle enheder, overalt. Er du parat til at tilbyde dem, hvad de har brug for? Hvad sker der, hvis du ikke gør det? Sørg for, at din platform opretholder og støtter dine forretningsstrategiske mål i både fleksibilitet, omkostninger og kapabiliteter.

Teknologier

Azure PaaS, Azure IaaS, System Center, Windows Server

Insights

Saml alle dine informationer i en enkelt visning til indsigt, der kan handles på. Indsaml, gem og analyser logdata fra stort set enhver Windows Server- og Linux-kilde.Interager med realtidsdata, og opnå indgående viden ud fra efterretning indhentet fra dine lokale og cloud-baserede datacentre. Kortlæg server- og applikationsafhængigheder, og se forbindelser og interaktioner.Opdag hurtigt problemer ved hjælp af færdigbyggede løsninger og forespørgsler. Tag dig hurtigt af problemer med fleksibel søgning og brugertilpassede varslinger i portalen eller fra mobilappen.

Teknologier

Operations Management + Security suite

Applikations transformation

Opretholdelse af din applikationsplatform kan være en udfordring. Vi bevæger os i højere tempo i dag. Din tid til marked for nye applikationer skal fremskyndes, og du skal prioritere frigivelsescyklussen og være sikker på, at koden er god. Tålmodighed er ikke længere en værdifuld egenskab.

Teknologier

Application Lifecycle Management, DevOps, VSTS, Github

Proces Innovation

Hvordan leverer du forretningsværdi gennem fleksibel og effektiv drift? I de bedste verdener møder vi organisationer, der har deres fokus på i morgen, mens de også fokuserer på, at forbedre status quo.

Teknologier

ITSM, ITOM, DevOps

Hybrid Cloud

Azure Stack er en udvidelse af Azure, der føjer fleksibiliteten og den hurtige innovation af databehandling i cloudmiljøet til dit lokale miljø. Kun med Azure Stack kan du levere Azure-tjenester fra organisationens datacenter med den rigtige balance mellem fleksibilitet og kontrol – for virkelig konsistente hybride cloududrulninger.

Teknologier

Azure Stack

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os og få booket et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!

Philip Meyendorff

Director, Marketing Business Development
philip.meyendorff@innofactor.com
+45 53 82 83 83