DevOps

<

DevOps

DevOps er en kultur og en arbejdsmetode. Der indgår naturligvis teknologi i DevOps løsninger, men det er først og fremmest en organisationsændring og derfor er ledelsens forståelse nødvendig for, at ændringen til DevOps skal kunne gennemføres helhjertet.
Vi tror, at evnen til at kunne arbejde ud fra en DevOps arbejdsmetode kommer til at blive afgørende for enhver organisation, der har en ambition om, at deres forretning vækster fremadrettet.

InnoTeams

Vi tror, at DevOps bliver en essentiel ingrediens i enhver organisation, som ønsker at forblive relevante, konkurrencedygtige og agile. Det tydelige bevis kommer fra alle de teknologidrevne virksomheder, som er mønstrebrydere og revolutionerer forskellige brancher – de følger DevOps-principper og kultur som kernen i det, de laver.
 
Vores mål er ikke kun at lave DevOps-løsninger for vores kunder, men også at sikre, at vores kunder selv har kompetencen og forståelsen til selv at arbejde ud fra DevOps-principper, når vi ikke er der.  Det er et af formålene med vores InnoTeams koncept.
 
Når InnoTeams er på plads hos kunden, vil kunden selv kunne lave applikationer baseret på DevOps best pratice arbejdsmetoder og kultur, baseret på den teknologi, som er mest hensigtsmæssig for kunden på længere sigt. Udover, at vi tager den udførende del, i at udvikle applikationer baseret på DevOps-principper, så indgår både den ledelsesmæssige og tekniske udvikling som en del af vores InnoTeams koncept.
 
 

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os og få booket et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!