Modern Desktop

<

Modern Desktop

Microsoft mission er at styrke hver person og organisation for at opnå mere med den moderne arbejdsplads. En stor del af denne mission er at levere en ny måde for organisationer at omdanne deres forretning med moderne Microsoft-produkter og -tjenester, der hjælper med at gøre medarbejderne mere produktive, kreative og sikre.

Microsofts moderne desktop adresserer de udfordringer, mange IT-afdelinger står overfor til dagligt. Løsningen tilgodeser medarbejdernes behov for sammenhæng på tværs af alle digitale platforme, samtidigt med at kontrol- og sikkerhedsstanderne i IT bliver opretholdt.

Windows 10

Det mest sikre Windows nogensinde, bygget til at modstå det meste. Med Windows 10 får du indbygget sikkerhed og konstant beskyttelse, du kan stole på, herunder Windows Defender Antivirus, Windows Firewall og meget mere. Hvis din enhed er opdateret, er du sikker på at have de nyeste funktioner og den bedste beskyttelse, uden at det koster dig noget

Office 365 Pro Plus

Microsoft Office 365 Pro Plus inkluderer Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive for Business, OneNote, Publisher, Skype for Business, Access.

Du har altid de nyeste versioner af dine velkendte Office-applikationer, uanset hvilken enhed du bruger – PC / Mac, tablet eller telefon.

Mobile enheder

På den moderne arbejdsplads er du i stand til, at bemyndige dine medarbejdere til, at arbejde fra hvilken som helst enhed. PC eller Mac betyder ikke noget mere. På Pc, bærbar computer, tablet eller telefon, kan du give dine medarbejdere en god oplevelse, uanset hvilken enhed, der passer til dem eller situationen. Vi tror, at valgfriheden giver dine medarbejdere større styrke og øget produktivitet.

Adoption

Ved skiftet fra eksempelvis Windows 7 til Windows 10 er der ikke de store ændringer. Derfor er adoption en relativ simpel opgave, da interfacet ligner hinanden. Vi bistår gerne med forslag til, hvordan man opnår en nem overgang til Windows 10 hos brugerne.

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os og få booket et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!

Philip Meyendorff

Director, Marketing Business Development
philip.meyendorff@innofactor.com
+45 53 82 83 83