Office 365

<

Office 365

Med 100 % fokus på Microsoft teknologi er Innofactor en af de absolut førende partnere inden for kollaboration i Office365. Vi har erfaret, at mange organisationer investerer i noget teknologi, hvor de ikke altid får det fulde udbytte.

Innofactors model for værdiskabelse med O365 bruger virksomhedens businesscases som drivere til, at skabe et overblik over mulighederne med O365 og definere, hvilke elementer, der er kritiske for, at skabe en succes med O365 for organisationen. Der sker hele tiden nye tiltag i Office365-suiten, hvor Innofactor holder fingeren på pulsen og rådgiver om, hvordan man får mest værdi af sin IT-investering.

Vi både træner og afholder workshops hos Microsoft, kunder eller på eget kontor. Man kan vælge mellem flere scenarier bl.a indenfor samarbejde, organisatorisk indsigt og sikkerhed i Office365. I kan arbejde med egne data i scenarier udviklet med afsæt i hverdagen – eller opstille de worst-case eller best-case scenarier, som giver bedst mulighed for, at teste jeres organisation og de værktøjer, I allerede har eller overvejer at anskaffe. Alle scenarier gennemføres under ledelse af en erfaren facilitator.

I dag bruger næsten alle organisationer mobile devices såsom PC’er, tablets og mobiltelefoner; både privat og erhvervsmæssigt. Derfor er det også vigtigt at betragte hele sikkerhedsaspektet i Office365, så mobiliteten ikke kompromitterer egne firmadata. Igennem identitetsdrevet sikkerhed, EMS sikrer Innofactor, at organisationens egne data er sikret på tværs af de forskellige devices, hvor medarbejderen på farten tilgår virksomhedens data.

Flere og flere virksomheder vælger at gå cloud vejen pga. besparelser på både drift, vedligehold og licenser. I skyen har man altid den sidste nye version af O365. Herudover er cloud den nemmeste vej til at blive compliant i forhold til gældende love og standarder i dataforordningen.

Kontakt os omkring jeres planer med Office365, hvor vi med vores lessons learned kan dele, hvordan vi har hjulpet andre organisationer i en lignende situation.

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os og få booket et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!