Mobility + Security + Identity

<

Mobility + Security + Identity

Vores mål er, at støtte vores kunder i, at berige deres ansatte med værktøjer og metoder, som hæver samarbejdsmulighederne og produktiviteten. Samtidig skal vi minimere den sikkerhedsrisiko, som oftest kommer med øget frihed og plads til den ansatte.

Vi tror, at alle ønsker at være så produktive som muligt, og det er utilsigtet adfærd, når man anvender værktøjer, som muligvis hæver produktiviteten, men samtidigt åbner et ubevidst sikkerhedshul.

Mobile enheder

På den moderne arbejdsplads er du i stand til, at bemyndige dine medarbejdere til, at arbejde fra hvilken som helst enhed. PC eller Mac betyder ikke noget mere. På Pc, bærbar computer, tablet eller telefon, kan du give dine medarbejdere en god oplevelse, uanset hvilken enhed, der passer til dem eller situationen. Vi tror, at valgfriheden giver dine medarbejdere større styrke og øget produktivitet.

Teknologier

Windows 10, Intune, Advanced Threat Protection, System Center Configuration Manager (SCCM)

Identitet

Hvordan håndterer du processen, når nye mennesker kommer ind i virksomheden? Hvad med folk, der forlader den? Sørg for, at hver medarbejder får den rette adgang på det rigtige tidspunkt. I en verden med flere og flere cloudtjenester bliver det endnu mere komplekst, at kontrollere den korrekte adgang, der er forbundet med brugeridentiteten.

Teknologier

Azure AD Premium, Microsoft Identity Manager (MIM), Privileged Access Management, Just in Time Administration, SailPoint

Data

Dine data er mobile og det skal din sikkerhed også være. Det tidspunkt, hvor du kunne beskytte dine data bag firewalls er forbi. I dag rejser data i e-mails, USB-stiks, deles i forskellige cloudtjenester og selvfølgelig også på dine medarbejders enheder. Sørg for, at dine enheder er sikre og holdes i kontrol, mens du nyder fordelene ved mobilitet og fleksibilitet.

Teknologier

Azure Information Protection, Data Loss Prevention, Cloud App Security, Bitlocker, Office 365 Advanced Threat Protection, Direct Access, Azure Web App Proxy, Citrix

Applikationer

Giv medarbejderne mulighed for at være så mobile, som de vil være. Med den rigtige teknologi, er du i stand til, at præsentere en stor oplevelse for dine brugere, uden at tage hensyn til den platform eller den enhed, de bruger. For virkelig at styrke dine medarbejdere, skal du give dem en god oplevelse.

Teknologier

Cloud App Security, Azure AD, Intune, Citrix XenApp, Conditional Access

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os og få booket et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!

Philip Meyendorff

Director, Marketing Business Development
philip.meyendorff@innofactor.com
+45 53 82 83 83