Sharepoint

<

Sharepoint

Office 365 er Microsofts platform til videndeling, samarbejde og dokumenthåndtering. Innofactor tilbyder hjælp til etablering, vedligehold og udbygning af SharePoint og løsninger baseret på SharePoint 

Engager brugerne

SharePoint anvendes ofte til løsninger hvor det gælder om at inddrage og engagere brugerne i organisationen, hvad enten det gælder vidensdeling, søgning, samarbejde, proceshåndtering eller dokumenthåndtering. Eksempler herpå er intranet, ekstranet, portaler til forskellige formål og dokumenthåndteringsløsninger.

Workflows, formularer og procesunderstøttelse

Innofactor hjælper en række virksomheder og organisationer med at implementere workflows og formularer til understøttelse af en lang række processer. På den måde kan SharePoint anvendes som en brugervenlig platform til automatisering af processer og indsamling af data. Vi rådgiver omkring implementering og valg af værktøjer som fx Nintex Workflow og Nintex Forms, der gør det let og intuitivt at arbejde med processer selv for medarbejdere uden for IT.

Løsninger

SharePoint har som standard en hel række muligheder som let kan udnyttes til gode løsninger. I tillæg hertil har Innofactor udviklet en række brugervenlige løsninger, der gør det lettere at tage SharePoint i brug og få det bedste ud af platformen, og samtidig løser en række af de krav, der stilles til moderne virksomheder og organisationer. Vi har løsninger til opbygning af intranet og til understøttelse af arbejdet med kvalitetsledelse og risikohåndtering.

I tillæg hertil arbejder vi med en række løsninger til præsentation af data, herunder PowerBI, SQL og lignende, hvor der er behov for at kunne præsentere og dele data og indsigt for forskellige brugere inden for og udenfor organisationen.

Adoption

SharePoint giver således mulighed for at tilbyde en hel række forskellige løsninger og services, og ofte er der også et godt samspil med øvrige Microsoft produkter som Office, Skype for Business, Yammer og Teams. De mange muligheder medfører en risiko for, at brugerne overvældes af de mange muligheder, og her kan Innofactor rådgive omkring ibrugtagen (adoption) både i forhold til SharePoint og de mange produkter i Office365. vores forretningskonsulenter er eksperter i at træne brugerne, og i at undgå de mange faldgrupper, der kan være ved at tage nye IT løsninger i brug.

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os og få booket et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!

Boris Nyland

Account Executive & Business Consulting Lead
boris.nyland@innofactor.com
+45 53 53 75 70